LUISTER DE PODCAST ENGAGE THE VILLAGE

Deze podcast, waarin pleegouder en theatermaker Charissa Bakema vertelt over het avontuur van Engage the Village, is een wrap up van verhalen, liedjes, poëzie en belevenissen van eigen kinderen van pleegouders. Tijdens creatieve ontmoetingen kwamen de verhalen tot leven en in samenwerking met kunstenaars werden ze verwerkt in liedjes, poëzie, beeldende kunst en een serie podcasts waarvan deze er een is: Tieners van 10-13 jaar vertellen en dragen voor.

Je luistert naar Liese, Jamari, ELise, Michael. Max, Lotte, Yahel, Madelief en Joshua.

Muziek: Blue Dot Sessions (Creative Commons License), Kika Treep en Andre van Egmond. De podcast is geproduceerd door Katar.

Engage the Village is een creatief project over de verhalen van veerkracht en hoop uit de wereld van pleegzorg. Verhalen van kinderen, vaders en moeders, broers en zussen, pleegouders, eigen kinderen van pleegouders en alle anderen eromheen. Het project omhelst veel verschillende vormen, en daar is deze podcast er één van.

Engage The Village is een initiatief van Jeugdhulporganisatie Vitree en Broedgebied, in samenwerking met verschillende kunstenaars en pleegzorgorganisaties en is tot stand gekomen dankzij de steun van Stichting kinderpostzegels.