LUISTER ELKE DONDERDAG DE PODCAST ENGAGE THE VILLAGE

 

 

Gianny (19) en Elisa (21) groeiden op in pleeggezinnen. Een bijzonder gesprek met twee jonge mensen over veerkracht, vergeving, talenten en een hoopvolle toekomst.

In deze podcast vertellen Gianny en Elisa over de vele veranderingen en hobbels die zij bij het opgroeien tegenkwamen en hoe deze ervaringen hen hebben gevormd tot wie zij nu zijn. Trots en hoopvol kijken zij vanuit het hier en nu naar de toekomst die voor hen ligt. Engage the Village is een creatief project van www.Broedgebied.nl

en www.Vitree.nl

en gaat over de verhalen van veerkracht en hoop uit de wereld van pleegzorg en gezinshuizen. Muziek: Blue Dot Sessions (Creative Commons) Boekfragment: Vreselijke belevenissen van Barnaby Brockett van John Boyne – vertaling: Elinor Fuchs.

De podcast is geproduceerd door Wouter Nieuwenhuizen van Katar (www.Katarweb.nl).

 

 

Engage the Village is een creatief project over de verhalen van veerkracht en hoop uit de wereld van pleegzorg. Verhalen van kinderen, vaders en moeders, broers en zussen, pleegouders, eigen kinderen van pleegouders en alle anderen eromheen. Het project omhelst veel verschillende vormen, en daar is deze podcast er één van.

Engage The Village is een initiatief van Jeugdhulporganisatie Vitree en Broedgebied, in samenwerking met verschillende kunstenaars en pleegzorgorganisaties en is tot stand gekomen dankzij de steun van Stichting kinderpostzegels.