LUISTER ELKE DONDERDAG DE PODCAST ENGAGE THE VILLAGE

Verhalen van kinderen die opgroeien in een pleeggezin Hoe is het om op te groeien in een pleeggezin? Ben je anders of juist heel gewoon? Wat zijn je talenten en hoe kijk je naar de toekomst?

Daar over vertellen Jazz, Yuusuf, Mila en Noah, die alle vier opgroeien in een pleeggezin, in deze podcast. Muziek: Boter bij de Vis, Tina Turner/Stage Entertainment (NL citaatrecht/US Creative Commons), Blue Dot Sessions (Creative Commons). Engage the Village is een creatief project van Broedgebied en Vitree en gaat over de verhalen van veerkracht en hoop uit de wereld van pleegzorg en gezinshuizen.

 

Engage the Village is een creatief project over de verhalen van veerkracht en hoop uit de wereld van pleegzorg. Verhalen van kinderen, vaders en moeders, broers en zussen, pleegouders, eigen kinderen van pleegouders en alle anderen eromheen. Het project omhelst veel verschillende vormen, en daar is deze podcast er één van.

Engage The Village is een initiatief van Jeugdhulporganisatie Vitree en Broedgebied, in samenwerking met verschillende kunstenaars en pleegzorgorganisaties en is tot stand gekomen dankzij de steun van Stichting kinderpostzegels.