Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geestelijke begeleiding geeft ruimte om mens te worden!

mei 23 @ 15:30 - 18:00

Soms vraagt je leven tijd om stil te staan. Hoe gaat het met je? Waar sta je in je leven? Wat geeft je leven zin? Geestelijke begeleiding nodigt je uit om je bron van inspiratie te vinden. Waar word je door geraakt? Hoe kleurt dat je leven en samenleven met anderen? Waar ligt je diepste verlangen? Geestelijke begeleiding, in individuele gesprekken of in een groep, helpt je zicht krijgen op je hulpbronnen en struikelblokken in het landschap van jouw leven. Het helpt je de weg te vinden, of gevonden te worden op de weg die bij jou past.

Maak kennis met 7 Geestelijke Begeleiders.

Tijdens de Vierdaagse Geestelijke Begeleiding kun je kennismaken met 7  Utrechtse geestelijk begeleiders, die zich presenteren in de Domkerk, met hun specialiteiten. En je kunt meedoen met een groep: In de Stilte… in de Domkerk.

15.30 – 16.30 uur: presentaties, vrije inloop via de hoofdingang aan het Domplein

  • Info tafel Seintje Bos, pastor en geestelijk begeleider, zorg voor de ziel, de kracht van meditatie, begeleiding bij rouw,  Utrecht.
  • Info tafel Corinne Groenendijk, geestelijk begeleider en predikant, Centrum voor Levensvragen en o.a. reizen Taizé, Iona, en Verduursamen met Franciscus. Naar een groene en geïnspireerde leefstijl.
  • Info tafel Tineke Zijlstra, em. predikant en geestelijk begeleider, biblio- drama, het geluid van de ander/Ander op het spoor komen. Utrecht.
  • Info tafel Gertie Blaauwendraad, geestelijk verzorger, en Jeanette den Ouden, predikant: coördinator en bestuurslid van het Simonshuis Maliesingel Utrecht, een plek voor zinzoekers om ruimte te creëren.
  • Aanwezig Sjouk Hoeksema, geestelijk begeleider, netwerk voor meditatiegroepen Vacare, Utrecht.
  • Conny van Lier, geestelijk begeleider, stilte- en meditatiegroepen, o.a. Via Maria, je eigen weg naast het leven van Maria, Utrecht.

17.00 – 18.00 uur: In de Stilte … in de Domkerk

Bij In de Stilte… in de Domkerk krijg je de bijzondere gelegenheid om zo’n driekwartier stil te zijn in de eeuwenoude kerk, terwijl deze gesloten is voor publiek. Deze eenmalige bijeenkomst gaan we specifiek onze zintuigen openzetten. Kijken, luisteren en wat voelen je handen? Zintuigen helpen je in het hier en nu te zijn en je open te stellen voor de ruimte, waar de muren de gebeden en gezangen van eeuwen ademen.

Na een korte inleiding en een meditatieve ontspanningsoefening lopen en zitten we het grootste deel van de tijd in stilte in de ruimte van de kerk. Ervaring is niet nodig. Aanmelden wel. Wees welkom!

De begeleiding is in handen van Conny van Lier, geestelijk begeleider. Bijdrage € 5,- / € 10,- contant naar draagkracht.

Donderdag 23 mei  –  Aanvang 15.30 uur  –  Domkerk, hoofdingang Domplein, Utrecht (Binnenstad)  –  Info en opgave voor 21 mei bij connyvanlier@planet.nl  met vermelding van je naam en telefoonnummer.

.

Bron:  domkerk.nl

Gegevens

Datum:
mei 23
Tijd:
15:30 - 18:00
Evenement Categorie:
Site:
https://domkerk.nl/nieuws/geestelijke-begeleiding-geeft-ruimte-om-mens-te-worden

Locatie

Domkerk
Hoofdingang: Domplein / Postadres: Achter de Dom 1
Utrecht (Binnenstad),
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Citypastoraat Domkerk