12 jun 2024 | Evenementen, Uitgelicht

Zingen met het koor van St. Martin-in-the-Fields

Geschreven door Redactie

Een buitenkans voor iedereen die houdt van Engelse koormuziek. Op zondag 23 juni is het koor van het Londense St. Martin-in-the-Fields gastkoor tijdens de eredienst om 10.30 uur in de Domkerk. Het koor zal dan een eigen repertoire ten gehore brengen tijdens een eigen orde van dienst.

Op zondag 16 juni is er een extra en bijzonder ZangOefenMoment voor iedereen die daarbij wil zijn. Deze repetitie vindt plaats onder leiding van cantor Remco de Graas om 12.15 uur in de Sacristie van de Domkerk. Zo kun je je als Utrechts gemeentelid voorbereiden op het aandeel dat je zingend kunt vervullen tijdens de liturgie.

Er klinkt prachtige Engelse koormuziek uit de Anglicaanse traditie, gezongen door de beste zangers uit Londen. Komt allen!

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Podcast over de klokken van Utrecht

Op 12 juli lanceert het Utrechts Klokkenluiders Gilde de nieuwe podcastserie 'Het geluid van Utrecht'. Het gilde, dat de Utrechtse klokken al 45 jaar luidt, wil het lustrum graag samen met de stad vieren. Deze zomer kan elke Utrechter op reis zijn thuisgeluid dus via...

Lees meer

VaarWel Uitvaartzang

Kan een mp3-bestand of een cd de fysieke gemeentezang vervangen? De groep VaarWel vindt van niet. Als bij een uitvaart extra zangondersteuning nodig is, komen leden van de groep naar een aula of kerk om te ondersteunen met zingen. Op 4 september oefenen zij samen...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons