24 sep 2022 | Pupjes

Zing mee met projectkoor voor Korenmiddag

Geschreven door Andreas Havinga

Houd u van zingen? Dan is dit uw kans!

In het kader van 900 Utrecht wordt op zondagmiddag 30 oktober in het Stadsklooster Antoniuskerk een Korenmiddag gehouden. Een aantal katholieke koren, het koor van de Joods Liberale Gemeenschap en een koor vanuit de protestantse wijkgemeente Kerk Utrecht-West zingen daar psalmen in de stijl van hun eigen geloofstraditie.

Speciaal voor deze Korendag wordt er een projectkoor opgericht. Er is al een dirigent gevonden: Henk Stoeten, professioneel koordirigent en componist van koormuziek.

Het koor repeteert vier keer op zondag in de Wijkplaats (Joh. Camphuysstraat 101, Utrecht-Lombok) van 11.30 u tot 12.45 uur.

Data van repetities zijn 2, 9, 23 en 30 oktober, dus na de dienst.

De uitvoering is zoals gezegd op zondagmiddag 30 oktober 2022 in het Stadsklooster Antoniuskerk (Kanaalstraat 198, Utrecht-Lombok). Het precieze tijdstip volgt.

Wilt u meezingen? Dan kunt u zich opgeven per mail naar predikant@kerkutrechtwest.nl. Ook mensen van buiten onze gemeente zijn welkom om mee te doen. Hoe meer stemmen, hoe meer vreugd!

Dus nodig ook anderen uit: de buurvrouw, de tandarts, de juf of meester, de bakker, de slager, de groenteboer of wie ook maar. Je hoeft geen nachtegaal te zijn om mee te zingen. Koordirigent Henk Stoeten haalt vast en zeker het beste in ons naar boven!.

Wie meedoet moet minstens drie van de vier repetities bijwonen, maar het liefst allemaal.

Bron: NIeuws

Foto door Dieter G. op pixabay.com

Bron: Nieuwsbrief, Kerk Utrecht-West, zondag 18 september 2022

Foto door Dieter G. op pixabay.com

Gerelateerde verhalen

Meer

Heilige Nachten retraite

Van 25 december tot 6 januari 2024 kun je meedoen met de retraite-thuis voor de Heilige Nachten. Een inspiratieprogramma voor de kerstvakantie, met verhalen, meditaties, bezinningsvragen, rituelen voor deze beladen dagen tussen het oude en het nieuwe jaar. “Wat een...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons