4 nov 2019 | Evenementen

Wilhelminakerkconcert, 15 december 2019

Geschreven door Harry Veenstra

Op Zondag 15 december treedt het Sterrenkoor op in de Wilhelminakerk aan de Hobbemastraat, van 16.00 tot 17.00 uur. Het betreft het derde benefietconcert van dit seizoen.

Het Sterrenkoor is een laagdrempelig koor dat enthousiast elke vrijdagmiddag om 13.30 uur in Buurtcentrum Sterrenzicht bij elkaar komt. Het is opgericht als een buurtkoor voor de Sterrenwijk, maar staat ook open voor andere liefhebbers van zingen. Het koor bestaat uit ongeveer 30 vrouwen en staat onder leiding van de professionele dirigent Nico Horstink. Hij is tevens de pianist.

Het koor zingt 3-stemmig, meestal bekende Nederlandse liedjes. Maar ook Engelse en andere liederen staan op het repertoire.
Op het programma voor dit kerstconcert staan veel bekende en onbekende kerstliederen. Er zijn daarbij melodieën, die u vast graag samen met het Sterrenkoor meezingt. En zo belooft het voor jong en oud een sfeervolle middag in de donkere dagen voor kerst te worden.

De deuren van de kerk gaan om 15.30 uur open. Het concert begint om 16.00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten met een drankje.

De toegang is gratis, maar bij de uitgang wordt u een bijdrage gevraagd voor het in stand houden van kerk en kerkgebouw.

Gerelateerde verhalen

Meer

Heilige Nachten retraite

Van 25 december tot 6 januari 2024 kun je meedoen met de retraite-thuis voor de Heilige Nachten. Een inspiratieprogramma voor de kerstvakantie, met verhalen, meditaties, bezinningsvragen, rituelen voor deze beladen dagen tussen het oude en het nieuwe jaar. “Wat een...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons