16 mei 2019 | Nieuws

Well being voor studenten

Geschreven door Harry Veenstra

Van 6 t/m 10 mei 2019 vond de eerste WellBeing Week voor studenten van UU plaats.

De aftrap was in de Janskerk: een mega yoga sessie in het koor van de kerk. De studenten waren geraakt door de prachtige ruimte en het licht…

Verderop in de week waren er allerlei workshops en lezingen en veel sport en ontspanning. Vanuit het Studentenpastoraat werden er twee workshops gehouden door studentenpastor Jasja Nottelman rondom de Atlas van de Belevingswereld.

Daarnaast deed zij mee in het aanbod ‘a Bright Conversation‘; een uurtje sparren over hoe je staat in het leven en wat voor dingen je tegenkomt op de weg die je gaat.

Het was een geslaagde week die vraagt om meer aanbod voor studenten om in de hectiek van studeren, baantjes en de onvermijdelijke smartphone af en toe rust en ruimte te zoeken. Momenten van bezinning creëren op wat en waarom je doet wat je doet en wie je bent.

Leuk én zinnig om hier als kerk een rol in te kunnen spelen.

Jasja Nottelman

Gerelateerde verhalen

Meer

Leven na jouw dood

Wat rest van jou - Ruth Feenstra over het verlies van haar man Bert Als een geliefde overlijdt, blijven diens spullen – en de herinneringen die daarbij horen. Ruth Feenstra vertelt over haar overleden man Bert en hoeveel hij hield van vissen. Ik zit aan de keukentafel...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons