4 jun 2024 | Evenementen, Uitgelicht

Wake voor vrede en recht

Geschreven door Redactie

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte.

Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om stil te zijn rondom ons eigen ongemak en gevoel hierbij, en een kaars te ontsteken als een teken van licht dat het duister overwint.

De wake is een initiatief van de commissie Roep om vrede en recht van de Nicolaïkerk in samenwerking met de Vredesgroep van de Geertekerk. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Podcast over de klokken van Utrecht

Op 12 juli lanceert het Utrechts Klokkenluiders Gilde de nieuwe podcastserie 'Het geluid van Utrecht'. Het gilde, dat de Utrechtse klokken al 45 jaar luidt, wil het lustrum graag samen met de stad vieren. Deze zomer kan elke Utrechter op reis zijn thuisgeluid dus via...

Lees meer

VaarWel Uitvaartzang

Kan een mp3-bestand of een cd de fysieke gemeentezang vervangen? De groep VaarWel vindt van niet. Als bij een uitvaart extra zangondersteuning nodig is, komen leden van de groep naar een aula of kerk om te ondersteunen met zingen. Op 4 september oefenen zij samen...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons