9 okt 2021 | Pupjes

Tip van de DomShop – Bestel twee belangrijke boeken van dit najaar!

Geschreven door Andreas Havinga

Bijbel voor deze eeuw.

De NBV21 is de Bijbel voor de 21e eeuw. Beter, scherper en krachtiger dan de eerste versie, uit 2004. De vertaling is bijgewerkt , up-to-date gemaakt en verbeterd. Een uniek aspect is dat hierbij ook uitvoerig gebruikgemaakt is van reacties van lezers. De NBV21 is verkrijgbaar in de DomShop. Mooie uitgaven met een linnen rug, zowel mét als zonder de deuterocanonieke boeken. Standaardeditie zonder deuterocanonieke boeken € 38,00. Standaardeditie mét deuterocanonieke boeken € 39,50. Rechtstreeks te bestellen via deze link.

Liturgische vernieuwing.

Op verzoek van de Liturgische Kring schreef Mieke Breij het jubileumboek De kerk is wat ze viert, 100 jaar Liturgische Kring in vogelvlucht. In de afgelopen honderd jaar heeft zich in de protestantse eredienst een opzienbarende transformatie voltrokken. Een al te verbale domineesliturgie ontwikkelde zich tot eredienst van de geloofsgemeenschap, van waaruit de lofzang van de kerk van eeuwen kon opklinken. De nu 100-jarige Liturgische Kring fungeerde decennialang als motor van de vernieuwing. Mieke Breij beschrijft hoe de vernieuwing begon, gaandeweg haar beslag kreeg en de kerk blijft bepalen bij de adembenemende weg van de liturgie. Te reserveren met € 5 korting.

Natuurlijk kun je de DomShop ook bezoeken! Meer informatie op domkerk.nl

.

.

Bron:  Nieuwsbrief, Citypastoraat Domkerk, vrijdag 8 oktober 2021

Foto door Olga Tutunaru op unsplash.com

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Heilige Nachten retraite

Van 25 december tot 6 januari 2024 kun je meedoen met de retraite-thuis voor de Heilige Nachten. Een inspiratieprogramma voor de kerstvakantie, met verhalen, meditaties, bezinningsvragen, rituelen voor deze beladen dagen tussen het oude en het nieuwe jaar. “Wat een...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons