Wegens vertrek van de huidige dirigent zoekt de cantorij van de RK Pauluskerk (wijk Tuindorp/Utrecht, onderdeel van de St. Martinusparochie) met ingang van september – voorlopig voor de duur van 1 jaar –  een enthousiaste nieuwe dirigent.

De cantorij ondersteunt eenmaal per maand de viering in de kerk op zondagmorgen (10.30 uur) en zingt daarnaast samen met het jongerenkoor tijdens de vieringen met Kerstmis en Pasen. De 20 koorleden – in de leeftijd van 30 jaar en ouder – zingen divers een- en meerstemmig  repertoire, vooral Nederlandstalige hedendaagse liturgische gezangen.

Repetities worden gehouden op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Functie-eisen

Een opleiding tot koordirigent, inspirerend, en zowel muzikaal als liturgisch betrokken. Salariëring volgens de richtlijnen van het bisdom, op declaratiebasis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk Brussel, coördinator van de cantorij (tel. 0561-478110). Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Caralita Vincenten, pianiste/organiste van de cantorij (caralitavincenten@gmail.com). Zie voor meer informatie ook onze website. Uw sollicitatie met c.v. kunt u sturen naar het Paulus Gemeenschapsberaad: Paulus@katholiekutrecht.nl