1 mrt 2020 | Nieuws

Stiltecentrum Hoog Catharijne verhuist tijdelijk

Geschreven door Harry Veenstra

Vanaf dinsdag 3 maart is Stiltecentrum Hoog Catharijne te vinden tussen Etos en Albert Heijn, tegenover Kruidvat (Godebaldkwartier, Hoog Catharijne). Het stiltecentrum is wekelijks geopend op dinsdag en woensdag van 10.00-15.30 uur.

Op maandag 2 maart beginnen de werkzaamheden in verband met de verbouwing van het Stiltecentrum. De kapel en de ontmoetingsruimte op de vertrouwde locatie zijn dan tijdelijk gesloten. Gelukkig stelt Klépierre, de eigenaar van Hoog Catharijne, een andere ruimte beschikbaar. Deze vervangende ruimte ligt tussen Etos en Albert Heijn, tegenover Kruidvat. Daar hoopt het Stiltecentrum op dinsdag 3 maart zijn deuren te openen.

Verwachting.

De verbouwing van de buitenkant van het Stiltecentrum is onderdeel van de grootschalige verbouwing van Hoog Catharijne. PAX, de beheerder van het gebouw waarin het Stiltecentrum gevestigd is, heeft die verbouwing aangegrepen om ook de binnenkant een flinke metamorfose te geven. De verwachting is dat over een half jaar een prachtig nieuw Stiltecentrum zal heropenen.

In de tussentijd hoeven de bezoekers van Hoog Catharijne de bekende plaats van stilte, rust en aandachtige ontmoeting niet te missen. Zowel PAX als de stichting Stiltecentrum Hoog Catharijne vroegen aan Klépierre om een vervangende ruimte voor het Stiltecentrum en dat verzoek is nu dus gehonoreerd.

Afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers is het Stiltecentrum, naast de vaste openingstijden, ook op andere dagen open. Dit kondigen we aan via social media en via een vermelding op ons tijdelijke thuis.

Meer informatie op www.stiltecentrum.nl

Gerelateerde verhalen

Meer

Warme Wintervieringen in Tuindorp

Niet oecumenisch, wél gezamenlijk. Wat begonnen is als een mogelijkheid om energie te besparen op koude zondagen is uitgelopen op een verdere inhoudelijke samenwerking Paulus- en Tuindorpkerk. Op 21 en 28 januari en op 11 en 18 februari 2024 gaan de wijkgemeente en de...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons