UTRECHT, 19 juni 2019 – Komende vrijdag sluiten we de allereerste JobGroups Utrecht af met een feestelijke bijeenkomst. Wethouder Maarten van Ooijen zal tijdens een deel van deze slotbijeenkomst aanwezig zijn om aan de cursisten een certificaat uit te reiken.

Begin mei ging de eerste JobGroups-cursus van start in Utrecht Kanaleneiland. Dit is een serie van zeven ontmoetingsbijeenkomsten waarin werkzoekenden elkaar helpen om zicht te krijgen op vragen zoals: Wie ben ik? Wat kan ik? en: Hoe kom ik over? De deelnemers zullen zich van hun beste kant laten zien. Zij gaan een pitch doen waarin ze hun unieke kwaliteiten zullen presenteren.

U bent van harte welkom bent om er vrijdag bij te zijn. Het is prachtig om te zien hoe de deelnemers gegroeid zijn en hoe zij hun talenten presenteren. Uiteraard is het mogelijk om nog even met de deelnemers of de JobGroupLeiders door te praten.

U bent welkom in Huis van Vrede, Trumanlaan 70, Utrecht. Vrijdag 21 juni vanaf 9.45 uur inloop, 10-12 u programma en na afloop hapjes.