19 jun 2019 | Nieuws

Slotbijeenkomst JobGroups met medewerking van wethouder van Ooijen

Geschreven door Harry Veenstra

UTRECHT, 19 juni 2019 – Komende vrijdag sluiten we de allereerste JobGroups Utrecht af met een feestelijke bijeenkomst. Wethouder Maarten van Ooijen zal tijdens een deel van deze slotbijeenkomst aanwezig zijn om aan de cursisten een certificaat uit te reiken.

Begin mei ging de eerste JobGroups-cursus van start in Utrecht Kanaleneiland. Dit is een serie van zeven ontmoetingsbijeenkomsten waarin werkzoekenden elkaar helpen om zicht te krijgen op vragen zoals: Wie ben ik? Wat kan ik? en: Hoe kom ik over? De deelnemers zullen zich van hun beste kant laten zien. Zij gaan een pitch doen waarin ze hun unieke kwaliteiten zullen presenteren.

U bent van harte welkom bent om er vrijdag bij te zijn. Het is prachtig om te zien hoe de deelnemers gegroeid zijn en hoe zij hun talenten presenteren. Uiteraard is het mogelijk om nog even met de deelnemers of de JobGroupLeiders door te praten.

U bent welkom in Huis van Vrede, Trumanlaan 70, Utrecht. Vrijdag 21 juni vanaf 9.45 uur inloop, 10-12 u programma en na afloop hapjes.

Gerelateerde verhalen

Meer

Warme Wintervieringen in Tuindorp

Niet oecumenisch, wél gezamenlijk. Wat begonnen is als een mogelijkheid om energie te besparen op koude zondagen is uitgelopen op een verdere inhoudelijke samenwerking Paulus- en Tuindorpkerk. Op 21 en 28 januari en op 11 en 18 februari 2024 gaan de wijkgemeente en de...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons