Slaapplaatsen en kokers gezocht voor de Ghanese gasten Het bezoek van onze Ghanese vrienden van La Nativity komt snel dichterbij. Zaterdag 22 juni hopen we hen te mogen verwelkomen in Utrecht. Momenteel wordt in Ghana en Utrecht hard gewerkt om alles te regelen.

Daarbij kunnen we wat hulp gebruiken: allereerst hebben we genoeg slaapplaatsen nodig. Daarom zoeken we nog gastgezinnen die twee Ghanezen willen herbergen (plek voor één of drie is ook welkom). Voor zowel de eerste week (22 juni-30 juni) als voor de tweede week (30 juni-8 juli) zijn nog 2 à 3 gastgezinnen nodig.

Verder zoeken we nog mensen die één of meer keer willen koken voor de groep; ’s middags en/of ’s avonds. We zullen regelmatig eten in het Johannescentrum. Daar is alle ruimte om te koken voor onze groep van ca. 15 mensen. Maar ook bij andere kerken in de stad zullen we soms met elkaar eten.

Wil je je aanmelden als gastgezin of als koker? Mail ons dan op ghanacomite@gmail.com. Of kijk voor verdere informatie op: ghanacomite.waarbenjij.nu.

Ghanacomité Utrecht