15 aug 2020 | Evenementen

Silent Reading Party (22 aug.)

Geschreven door Andreas Havinga

Op zoek naar de focus om je eens helemaal mee te laten slepen door een goed verhaal? Op zoek naar de rust om weer eens helemaal in een boek op te gaan? Het valt nog niet mee om een boek helemaal uit te lezen.

Op 22 augustus zet ViaJacobi daarom de deuren van de historische Jacobikerk weer open voor een Silent Reading Party. Onder de monumentale gewelven en in de koelte van onze prachtige kerk bieden we je de uitgelezen setting om een zaterdagmiddag te genieten van een heerlijk boek.

Hoe werkt een Silent Reading Party?  Heel eenvoudig: je neemt je favoriete boek mee en nestelt je voor anderhalf uur in de banken (uiteraard zonder smartphone). Als je je wilt laten verrassen, wissel dan je uitgelezen boek om op de boekenruiltafel! Rond 18.00 uur kun je onder het genot van een hapje en drankje uitwisselen wat je hebt gelezen.

Locatie:  Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171 (achter de Bijenkorf)

Inloop:  16.00-18.30 uur

Toegang is gratis en aanmelden kan via deze link.

Contact:  viajacobi@jacobikerk.nl.

.

Foto door Daniel Schludi via unsplash.com

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer

Wake voor vrede en recht

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte. Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons