15 aug 2020 | Evenementen

Silent Reading Party (22 aug.)

Geschreven door Andreas Havinga

Op zoek naar de focus om je eens helemaal mee te laten slepen door een goed verhaal? Op zoek naar de rust om weer eens helemaal in een boek op te gaan? Het valt nog niet mee om een boek helemaal uit te lezen.

Op 22 augustus zet ViaJacobi daarom de deuren van de historische Jacobikerk weer open voor een Silent Reading Party. Onder de monumentale gewelven en in de koelte van onze prachtige kerk bieden we je de uitgelezen setting om een zaterdagmiddag te genieten van een heerlijk boek.

Hoe werkt een Silent Reading Party?  Heel eenvoudig: je neemt je favoriete boek mee en nestelt je voor anderhalf uur in de banken (uiteraard zonder smartphone). Als je je wilt laten verrassen, wissel dan je uitgelezen boek om op de boekenruiltafel! Rond 18.00 uur kun je onder het genot van een hapje en drankje uitwisselen wat je hebt gelezen.

Locatie:  Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171 (achter de Bijenkorf)

Inloop:  16.00-18.30 uur

Toegang is gratis en aanmelden kan via deze link.

Contact:  viajacobi@jacobikerk.nl.

.

Foto door Daniel Schludi via unsplash.com

.

Gerelateerde verhalen

Meer

Veertig dagen in de Tuin

De veertigdagentijd is een tijd van bezinning. We leven toe naar Pasen, het feest van hoop en een nieuw begin. Juist nu is het belangrijk hoop te bieden aan mensen die wat extra aandacht goed kunnen gebruiken. Mensen die aan de rand van de samenleving zijn terecht...

Lees meer

Ruimte voor kerken in Utrecht

Kerken vervullen een belangrijke rol in onze samenleving. Op woensdag 7 februari spreken we graag met je door over hoe jij die rol ziet en hoe dat de lokale politiek raakt. Denk bijvoorbeeld aan uitdagingen rondom huisvesting en subsidies. En breder, over de rol van...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons