17 mei 2019 | Nieuws

Pioniersplek De Fluisterstille Stem

Geschreven door Harry Veenstra

Op zondag 26 mei 2019 wordt de officiële start van de Pioniersplek ‘De Fluisterstille Stem’ in
een feestelijke dienst in de Utrechtse Johannescentrumgemeente gevierd. De viering begint om 10.30 uur en vindt plaats in de Johanneskerk, Moezeldreef 400, 3561 GD te Utrecht-Overvecht.

De Fluisterstille Stem is een ontmoetingsplaats voor mensen die verlangen naar meer aandacht voor de diepere lagen van het bestaan. Zij richt zich op de menselijke binnenwereld: de ziel.

Langs de weg van individuele en gezamenlijke bewustwording brengen we onze beleving van God ter sprake. Dit kan helpen bij de zoektocht naar nieuwe vormen van geloof en spiritualiteit.

In deze zoektocht naar meer bewustzijn-van-God-in-het-dagelijkse-leven wordt er gebruik gemaakt van diverse bronnen, waaronder de kennis, methoden en technieken van Psychosynthese.

Op de Fluisterstille Stem Dagen kan je de werking en werkwijze leren kennen. De verschillende reeksen avonden bieden ruimte voor verdieping.

Daarnaast wil de Fluisterstille Stem zich richten op een “community van de ziel”, waarin gemeenschapszin wordt beoefend en ervaren.

Gerelateerde verhalen

Meer

Warme Wintervieringen in Tuindorp

Niet oecumenisch, wél gezamenlijk. Wat begonnen is als een mogelijkheid om energie te besparen op koude zondagen is uitgelopen op een verdere inhoudelijke samenwerking Paulus- en Tuindorpkerk. Op 21 en 28 januari en op 11 en 18 februari 2024 gaan de wijkgemeente en de...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons