Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? ‘In between jobs’ is voor velen geen fijne situatie. Wat jouw verhaal of reden ook is, in je eentje vind je tegenwoordig niet zomaar een baan die bij je past. Wij kunnen je hierbij helpen!

JobHulpMaatje is gestart door werkzoekenden om andere werkzoekenden te helpen. Samen steunen wij elkaar, en helpen elkaar op weg om een baan te vinden. Met inspirerende Jobtalks en handige tips maken we elkaar wegwijs. Onder leiding van professionele vrijwilligers denken we in kleine groepjes na over welke concrete stappen jij kunt zetten om werk vinden.

Het programma bestaat uit een serie van 7 bijeenkomsten over de belangrijke vragen van werkzoekers:

  • Wie ben ik?
  • Wat kan ik?
  • Wat wil ik eigenlijk?
  • Hoe presenteer ik mezelf?

Bij elke bijeenkomst staat een vraag centraal waarbij de deelnemers elkaar op weg helpen. Iedereen die op zoek is naar werk is van harte welkom. In verband met de opzet van het programma is aanmelding vereist (vol is vol). De JobGroups-bijeenkomsten zijn in 7 achtereenvolgende weken. De eerste groep vindt altijd plaats op maandagochtend en start op 7 september. De tweede groep zal op vrijdagochtenden zijn en begint op 16 oktober. Beide groepen starten om 10.00 en duren tot 11.30 uur. De locatie is het Huis van Vrede, Trumanlaan 70 (Utrecht-Kanaleneiland).

Deelname is gratis. Je kunt je aanmelden of meer informatie vinden op de website www.jobhulpmaatje.nl. (https://jobhulpmaatje.nl/aanmelden/ )
Voor vragen kun je terecht bij Kees van den Berg, info@jobhulpmaatje030.nl / 06-5111 2820

Samen komen wij verder!