29 sep 2022 | Leven, Pupjes

Mantel van Sint Maarten – meld uw initiatief aan!

Geschreven door Andreas Havinga

Al jaren wordt in Utrecht de Mantel van St. Maarten georganiseerd: een stedelijke bijeenkomst op 11 november waar allerlei (vrijwilligers)initiatieven laten zien hoe ze zich laten inspireren door Martinus van Tours die lang geleden op een koude winterdag zijn mantel deelde met een bedelaar. Dit jaar is het thema: ‘zorg voor elkaar en zorg voor de aarde.’ Om (vrijwilligers)initiatieven een extra impuls te geven worden er stimuleringsprijzen uitgereikt. 

U kunt een initiatief aanmelden t/m 20 oktober via Hermen van Dorp, T: 06-12240600, E: hermen.van.dorp@huisvandominicus.nl of raadpleeg de website www.mantelvansintmaarten.nl voor meer informatie.

De Mantel van Sint Maarten is een initiatief van de Protestantse Diaconie Utrecht (PDU) in nauwe samenwerking met Citypastoraat Domkerk, Katholieke Caritas Utrecht (KCU) en Huis van Dominicus.

Bron: Nieuwsbrief, Sint Martinusparochie / Katholiek Utrecht, donderdag 29 september 2022

Gerelateerde verhalen

Meer

Heilige Nachten retraite

Van 25 december tot 6 januari 2024 kun je meedoen met de retraite-thuis voor de Heilige Nachten. Een inspiratieprogramma voor de kerstvakantie, met verhalen, meditaties, bezinningsvragen, rituelen voor deze beladen dagen tussen het oude en het nieuwe jaar. “Wat een...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons