11 apr 2019 | Evenementen

Lieddag 18 mei

Geschreven door Harry Veenstra

Johannescentrumgemeente organiseert een liedmiddag in samenwerking met NieuwLiedFonds

Liedmiddag
Op 18 mei a.s. ben je van harte welkom bij de liedmiddag die de Johannescentrumgemeente organiseert in samenwerking met het Nieuw LiedFonds (NLF). De middag begint om 13.30 en eindigt om 16.30. Het is een spirituele ontmoetingsmiddag voor iedereen die graag liederen van het NLF zingt en enige ervaring heeft met meerstemmig zingen. Kosten voor de liedmiddag bedragen 10 euro, dit is inclusief koffie/thee en bladmuziek. Locatie is het Johannescentrum, Moezeldreef 400 in Utrecht, op loopafstand van het station Utrecht Overvecht. Parkeren in de buurt is gratis.

Op het programma staan liederen van de diverse CD’s van het NLF. De muzikale leiding is in handen van Wilna Wierenga, de vleugel en het orgel zullen bespeeld worden door Felicity Goodwin, beiden van het NLF. Het Nieuw LiedFonds wil woorden van vrouwen tot klinken brengen en zet daarom (liturgische) teksten die door vrouwen zijn geschreven op muziek.

Aanmelden graag voor 3 mei 2019, naar lieddag@johannescentrum.nl. Je krijgt van ons een bevestiging van je aanmelding. Ook voor meer informatie mag je ons mailen.

Borrel met BBQ
Na afloop van de liedmiddag is er aansluitend een borrel met barbecue waar we iedereen ook van harte voor uitnodigen. De locatie daarvan is niet bij het Johannescentrum maar naast het station in Driebergen-Zeist. De exacte adresgegevens en bereikbaarheid sturen we je na aanmelding toe.

De kosten van deze barbecue bedragen € 14 en ook hiervoor kan je je aanmelden via lieddag@johannescentrum.nl

Met een muzikale groet en graag tot 18 mei in Utrecht!

Gerelateerde verhalen

Meer

Veertig dagen in de Tuin

De veertigdagentijd is een tijd van bezinning. We leven toe naar Pasen, het feest van hoop en een nieuw begin. Juist nu is het belangrijk hoop te bieden aan mensen die wat extra aandacht goed kunnen gebruiken. Mensen die aan de rand van de samenleving zijn terecht...

Lees meer

Ruimte voor kerken in Utrecht

Kerken vervullen een belangrijke rol in onze samenleving. Op woensdag 7 februari spreken we graag met je door over hoe jij die rol ziet en hoe dat de lokale politiek raakt. Denk bijvoorbeeld aan uitdagingen rondom huisvesting en subsidies. En breder, over de rol van...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons