11 apr 2019 | Evenementen

Lieddag 18 mei

Geschreven door Harry Veenstra

Johannescentrumgemeente organiseert een liedmiddag in samenwerking met NieuwLiedFonds

Liedmiddag
Op 18 mei a.s. ben je van harte welkom bij de liedmiddag die de Johannescentrumgemeente organiseert in samenwerking met het Nieuw LiedFonds (NLF). De middag begint om 13.30 en eindigt om 16.30. Het is een spirituele ontmoetingsmiddag voor iedereen die graag liederen van het NLF zingt en enige ervaring heeft met meerstemmig zingen. Kosten voor de liedmiddag bedragen 10 euro, dit is inclusief koffie/thee en bladmuziek. Locatie is het Johannescentrum, Moezeldreef 400 in Utrecht, op loopafstand van het station Utrecht Overvecht. Parkeren in de buurt is gratis.

Op het programma staan liederen van de diverse CD’s van het NLF. De muzikale leiding is in handen van Wilna Wierenga, de vleugel en het orgel zullen bespeeld worden door Felicity Goodwin, beiden van het NLF. Het Nieuw LiedFonds wil woorden van vrouwen tot klinken brengen en zet daarom (liturgische) teksten die door vrouwen zijn geschreven op muziek.

Aanmelden graag voor 3 mei 2019, naar lieddag@johannescentrum.nl. Je krijgt van ons een bevestiging van je aanmelding. Ook voor meer informatie mag je ons mailen.

Borrel met BBQ
Na afloop van de liedmiddag is er aansluitend een borrel met barbecue waar we iedereen ook van harte voor uitnodigen. De locatie daarvan is niet bij het Johannescentrum maar naast het station in Driebergen-Zeist. De exacte adresgegevens en bereikbaarheid sturen we je na aanmelding toe.

De kosten van deze barbecue bedragen € 14 en ook hiervoor kan je je aanmelden via lieddag@johannescentrum.nl

Met een muzikale groet en graag tot 18 mei in Utrecht!

Gerelateerde verhalen

Meer

Festival Licht Geraakt

Kom vrijdagavond 21 juni naar een bijzonder festival in de Janskerk: Festival Licht Geraakt. Dompel jezelf onder in gloedvolle muziek. Laaf je aan lichtgevende poëzie. Warm je aan vurige verhalen tijdens de langste dag van het jaar.  In vroeger dagen werden Midzomer...

Lees meer

Wake voor vrede en recht

Op 9 juni om 16.00 uur wordt in de Nicolaïkerk een ‘Wake voor vrede en recht’ gehouden met gebeden, indringende verhalen uit oorlogsgebieden, (Taizé) liederen, licht en stilte. Wees welkom om in de kring mee te zingen en te bidden voor de nood in conflictgebieden, om...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons