16 jan 2020 | Leven

Kom op adem… Workshopserie Soulfulness

Geschreven door Harry Veenstra

Bewust leven vanuit je ziel

Waar leef jij van op? Waar verlang jij naar? Welke gedachten en gevoelens komen boven als jij stil wordt? Wat maakt jou uniek? Hoe ga je om met donkere perioden in je leven? Hoe zorg je voor een heilzaam leefritme?
De workshopserie Soulfulness (door Geestkracht Nu) biedt een mooie gelegenheid om bij deze vragen stil te staan en zo ruimte te scheppen voor bezieling.

De workshops worden gegeven bij de pioniersplek De Hoeftuin, een plek van en voor mensen die op zoek zijn naar verbinding, verdieping, ontmoeting en bezinning. Geïnspireerd door de christelijke traditie biedt De Hoeftuin ruimte voor creativiteit en experiment.

Lees meer

Gerelateerde verhalen

Meer

Struikelstenen

Onlangs werd ik benaderd door het Nederlands-Israëlitisch Kerkgenootschap (NIK) of ik informatie had over de familie Falk in Gouda. Er waren herdenkingsstenen (‘Stolpersteine’) geplaatst in de straat waar zij woonden. De joodse familie was tijdens WO-II afgevoerd naar...

Lees meer

Het beloofde land

Onlangs was ik in San Diego in het zuidwesten van de VS, vlakbij Mexico. Voor veel Mexicanen is Amerika het beloofde land. Legaal of illegaal: iedereen wil naar dit land van melk en honing. Maar eenmaal aangekomen in deze wereldstad, is het moeilijk om een fatsoenlijk...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons