16 jan 2020 | Leven

Kom op adem… Workshopserie Soulfulness

Geschreven door Harry Veenstra

Bewust leven vanuit je ziel

Waar leef jij van op? Waar verlang jij naar? Welke gedachten en gevoelens komen boven als jij stil wordt? Wat maakt jou uniek? Hoe ga je om met donkere perioden in je leven? Hoe zorg je voor een heilzaam leefritme?
De workshopserie Soulfulness (door Geestkracht Nu) biedt een mooie gelegenheid om bij deze vragen stil te staan en zo ruimte te scheppen voor bezieling.

De workshops worden gegeven bij de pioniersplek De Hoeftuin, een plek van en voor mensen die op zoek zijn naar verbinding, verdieping, ontmoeting en bezinning. Geïnspireerd door de christelijke traditie biedt De Hoeftuin ruimte voor creativiteit en experiment.

Lees meer

Diaconie Utrecht helpt

In opdracht van PGU

Gerelateerde verhalen

Meer

Heksen

Langs de route van de Sint Maarten Parade sta ik naast een jochie van een jaar of zes. Vanaf het moment dat hij me een winegum uit zijn snoeptrommel aanbiedt, zijn we dikke vrienden en wijzen we elkaar op allerhande fraais in de schier eindeloze stoet. Na de zoveelste...

Lees meer

Moeder

Ik interview een eeuweling. Ze is 102 en woont in Zuylenstede. “Gezellig, kom binnen,” zegt ze. Er bungelen tasjes en een mascotte aan haar rollator. Haar moeder, vertelt ze, is op haar 24’ste overleden aan de vliegende tering, zelf was ze vier.  “Ze werd steeds...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons