4 nov 2019 | Nieuws

Kennisconcours 2019 in de Nicolaïkerk

Geschreven door Harry Veenstra

Op 31 oktober vond in de Nicolaikerk het jaarlijkse Kennisconcours plaats, georganiseerd door de Lions Utrecht Host.

Dertig teams streden om eeuwige roem en natuurlijk ook om de prachtige wisselbeker. Tijdens drie ronden kregen de teams vragen voorgelegd over sporters, dieren, verkeersborden, logo’s van spoorwegmaatschappijen, films en de actualiteit. Bij de laatste categorie werden de vragen gesteld via een z.g. Kahoot, een digitale manier van vragenstellen waarvoor de mobiele telefoon wordt gebruikt.

Net als bij de vorige edities werd het een zeer geanimeerde avond, waarop de teams op een sportieve manier de competitie met elkaar aangingen en waar het er zeer gemoedelijk aan toe ging.

De opbrengst van de avond is bestemd voor de aanschaf van drie sportrolstoelen van de stichting Only Friends. Deze stichting helpt gehandicapte kinderen met het beoefenen van diverse sporten.

Bijdragen voor de sportrolstoelen kunnen worden gestort op bankrekeningnummer NL03 ABNA 0456494243 ten name van Lionsclub Utrecht Host.

De Klaaskoppen, één van de vier teams vanuit de Nicolaïkerk mocht de beker mee naar huis nemen. Goed gedaan. Van harte proficiat!

 

En de winnaars zijn: de Klaaskoppen!

Gerelateerde verhalen

Meer

Leven na jouw dood

Wat rest van jou - Ruth Feenstra over het verlies van haar man Bert Als een geliefde overlijdt, blijven diens spullen – en de herinneringen die daarbij horen. Ruth Feenstra vertelt over haar overleden man Bert en hoeveel hij hield van vissen. Ik zit aan de keukentafel...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons