25 jan 2019 | Denken, Evenementen

Jacobidebat 6 februari: Dirk de Wachter en Ruben van Zwieten over geluk

Geschreven door Redactie

Op woensdagavond 6 februari gaan Dirk de Wachter en Ruben van Zwieten met elkaar in debat over het thema geluk. Hoewel we het beter hebben dan ooit, lijkt het gras bij de buren groener. Hoe komt dat toch?

Dirk de Wachter is een Vlaams psychiater en auteur van Borderline Times en De wereld van De Wachter. Hij heeft een duidelijke visie op de zinloosheid van het nastreven van geluk en een herwaardering van de ‘gewonigheid’ van het leven.
Ruben van Zwieten is als dominee betrokken bij het project Zingeving op de Zuidas. Een competitieve omgeving waarbij grote successen en diepe dalen kunnen horen. Hoe gaat hij daar om met (on)geluk en zingeving?

Dit Jacobidebat wordt geleid door Willem Jan de Hek (architect en theoloog). Het belooft een zeer boeiende avond te worden met veel ruimte voor vragen van bezoekers

Het debat vindt plaats in de Jacobikerk te Utrecht. De toegang is gratis, een bijdrage voor de onkosten wordt gewaardeerd. De avond begint om 20.00; vanaf 19:30 is er koffie/thee. Na afloop is er een borrel.

Heeft u nog vragen over het debat? Die kunt u per e-mail sturen naar jacobidebat@gmail.com of bellen naar 0616352866

Nieuws over de debatten is te volgen via www.jacobikerk.nl / Facebook en Twitter @jacobidebat

flyer

Gerelateerde verhalen

Meer

Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons