15 jun 2019 | Nieuws

Inloopmiddagen in de Huiskamer van de Schildersbuurt

Geschreven door Harry Veenstra

Elke donderdagmiddag van 14.30 – 16.00 uur is er inloop in de Huiskamer van de Schildersbuurt, Hobbemastraat 41 (naast de Wilhelminakerk). Gastvrouwen Ingrid, Toos, Gerda en Riek staan (in wisselende combinaties) klaar om er een gezellige middag van te maken. Sommige bezoekers komen elke week, anderen schuiven af en toe aan. De meeste mensen geven de voorkeur aan een plaats rond de grote ‘stam’tafel, maar er zijn er ook die liever op de bank zakken of een spelletje doen. Een persoonlijk gesprekje apart of een tijdschrift lezen kan ook voor wie dat wil.

Elke eerste donderdag van de maand wordt er iets speciaals georganiseerd. Dat is soms een lezing met dia’s (via de beamer) over een stukje oud Utrecht, of over een reis die iemand gemaakt heeft; het kan ook een babbeltructraining zijn of gezellig samen liedjes zingen met pianobegeleiding. Dan zit de kamer soms helemaal vol.

Wat er ook is, het is altijd een plek waar je anderen in een open sfeer kunt ontmoeten, waar je je verhaal kwijt kunt of het gewoon over koetjes en kalfjes kunt hebben. Iedereen is er van harte welkom! Meer informatie bij huiskamer@wilhelminakerkutrecht.nl of 06-18419992.

Gerelateerde verhalen

Meer

Zorgen over strafbaarstelling

Illegaliteit strafbaar stellen? Naar aanleiding van de plannen van het nieuwe kabinet maakt de Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, zich grote zorgen. Beste lezer, Ook wij, als Diaconie Protestantse Kerk Utrecht, maken ons grote...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons