17 nov 2022 | Pupjes

Heilige Nachten retraite

Geschreven door Redactie

Hoe beleef jij Kerstmis? De diepte van dit feest is niet meteen te vatten, is misschien ook wel ieder jaar anders. In de traditie worden de dagen tussen Kerst en Driekoningen de twaalf heilige nachten genoemd. Dit retraiteprogramma voor de Heilige Nachten reikt je materiaal aan om thuis op je eigen manier aan de slag te gaan. Met iedere dag meditaties, verhalen, bezinningsvragen en thema’s om je op weg te helpen.

Dit jaar is het thema: ‘Een ster achterna’. Je gaat met de drie koningen op ontdekkingstocht. Stap voor stap ontrollen zich naar Driekoningen toe de diepere lagen van het kerstverhaal. Het wordt een tijd van openstaan en ontdekken wat er misschien allang was, maar wat nu pas aan het licht komt. Zo vind je weer inspiratie voor het nieuwe jaar.

Info en aanmelden via de website mariangeurtsen.nl

Een introductievideo vind je op youtu.be

Deelnamebijdrage: naar draagkracht € 35 – € 50 – € 65

Gerelateerde verhalen

Meer

Heilige Nachten retraite

Van 25 december tot 6 januari 2024 kun je meedoen met de retraite-thuis voor de Heilige Nachten. Een inspiratieprogramma voor de kerstvakantie, met verhalen, meditaties, bezinningsvragen, rituelen voor deze beladen dagen tussen het oude en het nieuwe jaar. “Wat een...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons