1 jan 2022 | Pupcast

Gohar zoekt een kerk! Afl 1 Nicolaïkerk

Geschreven door Gohar Hovanes

Dit is een aflevering van de podcast ‘Gohar zoekt een kerk’, waarin ik op zoek ga in Utrecht naar een kerk die bij mij past. Ik selecteer op gemeenschap en inhoud, of de preek me inspiratie geeft in mijn leven. In deze aflevering ben ik bij de Nicolaïkerk.

Veel luister plezier! Klik op de onderstaande link voor het beluisteren van de podcast.

https://soundcloud.com/gohar-hovanes/gohar-op-zoek-naar-een-kerk-afl-1-nicolaikerk

Gerelateerde verhalen

Meer

HET GESPREK – Gescheiden ouders Afl 1

Dag luisteraars! Welkom bij de maandelijkse podcast: het gesprek. Het onderwerp van vandaag: trouwen of scheiden. Wij zijn kinderen van gescheiden én getrouwde ouders. Samen gaan we het gesprek over dit onderwerp aan. Klik op de onderstaande link voor het beluisteren...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons