30 sep 2019 | Evenementen

Franciscusviering, 6 oktober

Geschreven door Harry Veenstra

Franciscus van Assisi gaat in zijn leven bijzondere wegen, die tot intense ontmoetingen leiden. De ontmoeting met de melaatse, die door de maatschappij uitgestoten werd, verandert zijn leven voorgoed.

Dit jaar vieren we wereldwijd het achtste eeuwfeest van de ontmoeting van Franciscus met de Sultan Malek al – Kamil. Op zondag 6 oktober 2019 om 10.00 uur wordt de jaarlijkse Franciscusviering gehouden in het Stadsklooster – Antonius,
Kanaalstraat 198, 3531 CP Utrecht.

Iedereen van jong tot oud die deze dienst mee wil vieren is van harte welkom.
Deze viering wordt georganiseerd door de Utrechtse regio van de Franciscaanse Beweging samen met de Antonius parochiegemeenschap.

Aansluitend aan de viering is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie of thee. Allen worden uitgenodigd om houdbaar voedsel mee te nemen voor degenen die noodgedwongen een beroep moeten doen op de plaatselijke voedselbank.
Dit wordt vooraf aan de viering ingezameld.

Meer info bij Mia Maesen, email:maesen.mia@franciscanessen.nl

Gerelateerde verhalen

Meer

Heilige Nachten retraite

Van 25 december tot 6 januari 2024 kun je meedoen met de retraite-thuis voor de Heilige Nachten. Een inspiratieprogramma voor de kerstvakantie, met verhalen, meditaties, bezinningsvragen, rituelen voor deze beladen dagen tussen het oude en het nieuwe jaar. “Wat een...

Lees meer
Volg ons

Volg de PUP-nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle updates van PUP? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg ons