Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Voettocht naar de Stille Omgang

maart 18 @ 08:30

De Dominicuskerk organiseert voor de 21ste keer de bedevaarttocht naar Amsterdam. Een voettocht van ongeveer 45 kilometer. Ze vertrekken om 8.30 uur vanaf de Dominicuskerk in Utrecht (Oog in Al). Tussentijds zijn er diverse rustpauzes ingelast. In Amsterdam sluiten ze aan bij de Stille Omgang en om 22.30 uur wonen ze de mis bij in de Rooms-Katholieke kerk ‘De Krijtberg’ aan de Singel 446.

De tocht staat open voor iedereen die de intentie van de bedevaart eerbiedigt. Het is ook mogelijk om onderweg in te stappen. Daarnaast is het aan te raden om ruim van tevoren, voor deze afstand, met wandelen te oefenen.

De inschrijvingskosten voor de tocht en de terugreis bedragen € 50,-. Voor vervoer terug wordt gezorgd. Er is een verzorgde maaltijd inbegrepen tijdens de langste stop. Maximaal aantal deelnemers is 35 personen.

De inschrijving loopt via André Dorrestein (mail naar anco55@hotmail.nl), onder vermelding van naam, emailadres, mobiel nummer en dieetwensen, en sluit op 8 maart 2023. Deze wandeling wordt in 2023 door de Dominicuskerk voor het laatst georganiseerd.

Zaterdag 18 maart  –  Vertrek 8.30 uur  –  Dominicuskerk, Utrecht (Oog in Al)  –  Meer informatie op huisvandominicus.nl

.

Bron:  Nieuwsbrief, St. Martinusparochie / Katholiek Utrecht, vrijdag 10 februari 2023

Gegevens

Datum:
maart 18
Tijd:
08:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.huisvandominicus.nl/events/voettocht-naar-stille-omgang/

Locatie

Dominicuskerk
Händelstraat 92 (hoek Palestrinastraat)
Utrecht (Oog in Al),
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Huis van Dominicus
Bekijk de site van Organisator