Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ViaTrajectum – start introductiecursus over het christelijk geloof

maart 16 @ 20:00

Dit voorjaar gaan we van start met ViaTrajectum: een laagdrempelige introductiecursus over het christelijk geloof. In een traject van zeven avonden willen we een brug gaan slaan tussen de cultuur waarin we leven, de stad waarin we wonen, werken en studeren en het christelijk geloof.

Dat is trouwens eenvoudiger dan het lijkt – want onze cultuur én onze stad zijn sterk door het christendom getekend. Overal waar je kijkt zie je er de overblijfselen en fragmenten van. Maar wíe kent nog het verband tussen al die losse verwijzingen? Het verhaal achter al die elementen die het decor vormen van ons leven, studeren en werken? Naar dat grote verhaal gaan we bij ViaTrajectum op zoek – waarbij we dankbaar gebruik maken van wat de stad ons allemaal laat zien: van beeldende kunst tot gevelgedichten en van architectuur tot billboards.

Misschien iets voor jou? Of weet je iemand uit je omgeving voor wie deze cursus een mooie introductie in het christelijk geloof zou kunnen zijn? Stuur dit bericht dan vooral door. Deelnemers zijn van harte welkom op de volgende donderdagavonden: 16 en 30 maart, 13 en 20 april, 4 en 25 mei, en 8 juni in de Pelgrimszaal van de Jacobikerk. De avonden beginnen om 20.00 uur en duren ongeveer 90 minuten. Na afloop van de bijeenkomsten is er steevast een gezellige borrel om na te praten. Aanmelden kan via de viajacobi.nl.

Donderdagavond 16 maart  –  Aanvang 20.00 uur  –  Jacobikerk, St. Jacobsstraat 171, Utrecht (Binnenstad)  –  Meer informatie op viajacobi.nl

Gegevens

Datum:
maart 16
Tijd:
20:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.viajacobi.nl/posts/viatrajectum-i

Locatie

Jacobikerk
St. Jacobsstraat 171
Utrecht,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie