Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

UITGESTELD – Vesper Intro

maart 3 @ 20:00 - 21:30

Het organiserend comité heeft deze bijeenkomst over ‘Klokkenluiders & Vespers’ voorlopig uitgesteld: “Met een flinke buffer aan groepsimmuniteit … en een hoge vaccinatiegraad lijkt het ons wél zo ontspannen later bijeen te komen om over dit onderwerp te praten. We wachten daarom nog maar even. Wij hopen dat u het daarmee eens bent, en begrijpt dat we dit moeten besluiten. We beloven u dat wat in het vat zit, niet zal verzuren. Een alternatieve datum hoort u zodra we die kunnen vastleggen.”

bron:  mail d.d. 13 januari 2021 van organiserend comité

.

Eerder, inmiddels achterhaald bericht:

Ieder jaar biedt de Werkgroep Getijden van het Citypastoraat Domkerk Utrecht drie maal een Vesper Intro aan. Dit is een uur in de avond, waarop wij ons verdiepen in steeds een ander facet van de vespers. Het programma wordt gevuld met achtergrondinformatie, kringgesprek of praktijkoefening. Van tevoren kunnen we gezamenlijk het avondgebed vieren. 

We volgen de (oude) tradities rond de verbinding van het liturgisch jaar en de kalender van de Geloofsgetuigen van het Citypastoraat Domkerk met het luidschema van de luidklokken in de Domtoren: Welke klokken horen we wanneer? Het hoe & waarom! Een kijkje aan de overkant…

Sprekers :
Ds. Hans Uytenbogaardt
Dhr. Sjoerd van Geuns, Klokkenluidersgilde

Gegevens

Datum:
maart 3
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Domkerk
ingang: Domplein - adres: Achter de Dom 1
Utrecht, 3512 JN
Site:
www.domkerk.nl

Organisator

Citypastoraat Domkerk