Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Uitreiking prijs ‘Mantel van Sint Maarten’

november 10 @ 15:30 - 17:30

De Mantel van Sint Maarten wordt uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 10 november in de Domkerk. Utrechtse projecten waarbij ‘delen’ centraal staat komen in aanmerking voor de prijs. Dit doen we in de geest van Sint Maarten, de beschermheilige van de stad Utrecht, die zijn mantel deelde. Dit jaar is het thema ’tafels van hoop’.

Initiatieven aanmelden t/m 15 oktober  –  Ken jij een mooi project waar hoop vanuit gaat en dat volgens jou de Mantel van Sint Maarten verdient? Meld het project of initiatief dan aan via mantelvansintmaarten.nl en maak kans op een bedrag van € 2.500! Je kunt ook anderen attenderen op deze kans, graag zelfs! We zien de aanmeldingen graag uiterlijk zondag 15 oktober tegemoet, zodat de deskundige jury nog voldoende tijd heeft een winnaar te kiezen. Kijk op mantelvansintmaarten.nl voor meer informatie over de prijs en het evenement op 10 november.

Vrijdag 10 november  –  Aanvang:  15.30 uur  –  Domkerk, Domplein, Utrecht (Binnenstad)  –  Meer informatie op mantelvansintmaarten.nl

.

Bron: E-mail d.d. 17 juli 2023 van Team Mantel van Sint Maarten

Gegevens

Datum:
november 10
Tijd:
15:30 - 17:30
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.mantelvansintmaarten.nl/

Locatie

Domkerk
Hoofdingang: Domplein / Postadres: Achter de Dom 1
Utrecht (Binnenstad),
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Protestantse Diaconie Utrecht
Bekijk de site van Organisator