Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Thema-avond over Mantelzorg

maart 28 @ 20:00 - 21:30

Nederland telt circa 5 miljoen mantelzorgers. Veel mensen beseffen niet dat ze mantelzorger zijn:  is het immers niet vanzelfsprekend om voor je naaste(n) te zorgen? Maar dat is meteen ook een grote valkuil voor mantelzorgers: ze vergeten aan zichzelf te denken, waardoor het soms opeens te veel kan worden. Om te voorkómen dat dit je overkomt, is het goed om er op deze thema-avond te zijn. De avond wordt verzorgd door Pia Putman van Mantelzorg Utrecht.

Na een korte ‘ontdekkingstocht’ langs de verschillende Utrechtse organisaties die met mantelzorg te maken hebben, gaan we die avond zelf aan de slag in de workshop ‘Vergroot je veerkracht’. En dat zal ons zeker heel wat opleveren!

De avond is bedoeld voor iedereen die zorgt voor een naaste of dit ooit zal (moeten) gaan doen. De thema-avond wordt georganiseerd door het Pastoraal Meldpunt (PMP) van de Tuindorpkerk.

Het is fijn als je je aanmeldt door een mail te sturen naar marja@vanderwees.com.

Dinsdag 28 maart  –  Aanvang 20.00 uur  –  Tuindorpkerk, Prof. Suringarlaan 1, Utrecht (Tuindorp)  –  Meer informatie op tuindorpkerk.nl

Gegevens

Datum:
maart 28
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:
Site:
https://tuindorpkerk.nl/avond-over-mantelzorg/

Locatie

Tuindorpkerk
H.F. van Riellaan 5-A (hoek Prof. Suringarlaan)
Utrecht (Tuindorp),
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tuindorpkerkgemeente
E-mail:
https://www.tuindorpkerk.nl/contact
Bekijk de site van Organisator