Laden Evenementen

« Alle Evenementen

The Passion – Leidsche Rijn

april 1 @ 11:00

The Passion is uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Het is voor veel Nederlanders de ultieme voorbereiding op Pasen. Op zaterdag 1 april 2023 krijgt The Passion, het verhaal van hoop, voor het eerst een eigen editie in Leidsche Rijn.

Het kruis  –  In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag is er The Passion Leidsche Rijn georganiseerd door de samenwerkende kerken van Leidsche Rijn-Vleuten-De Meern. Zaterdag 1 april 2023 stellen vanaf 11.00 uur mensen het kruis op, op het Brusselplein. Iedereen is welkom om erbij te zijn en om het kruis tussen 11.00 en 19.30 uur te bezoeken. Het biedt gelegenheid voor bezinning en ontmoeting rond het bekende, witte kruis. Je kunt een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft. Er is ook alle ruimte om gedachten te delen, vragen te stellen of gewoon even stil te worden. En als u wilt zijn er mensen om mee in gesprek te gaan.

Concert  –  Om 19.45 uur start de processie van het Brusselplein naar het Berlijnplein. Op het Berlijnplein geeft de band Invited een concert, dat begint om 20.30 uur. Het thema is ‘Uit liefde voor jou’. Het concert is gratis toegankelijk.

Zaterdag 1 april  –  Aanvang 11.00 (kruis bezoeken), 19.45 uur (vertrek processie), 20.30 uur (concert)  –  Brusselplein (kruis bezoeken en vertrek processie), Berlijnplein (concert), Utrecht (Leidsche Rijn)  –  Meer informatie op rijnwaarde.nl

Gegevens

Datum:
april 1
Tijd:
11:00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Brusselplein
Brusselplein
Utrecht (Leidsche Rijn),
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie