Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tafelttijd Utrecht – LHBTI+ diner

april 1 @ 18:30 - 21:00

Tijdens deze avond zal dominee Mariska van Beusichem, van kerk Utrecht-West, een meditatie verzorgen. We zullen we samen genieten van het eten. We maken samen de maaltijd, dus neem iets mee om te delen. Er zal volop ruimte zijn elkaar te ontmoeten. Wellicht loopt dit vanzelf, of zullen we dit doen aan de hand van een aantal vragen die ons helpen met elkaar in gesprek te komen.
.
TafelTijd is een initiatief van Wijdekerk om door het land heen ontmoetingen te organiseren voor christelijke LHBT+-mensen en betrokkenen. Waar kun je dat nou beter ervaren dan tijdens het delen van een maaltijd? Belangrijk bij de groepen is dat we niet samen aan tafel gaan om elkaar te overtuigen, maar om elkaar te inspireren, steunen, bemoedigen en aanvaarden. Er is ruimte, openheid en respect voor elke kerkelijke achtergrond.
.
Geef je op door een mail te sturen of aan te melden via onze faceboekgroep Tafeltijd Utrecht LHBTI+ diner. De avond vindt plaats in De Wijkplaats, buurtcentrum in Lombok.
.
Zaterdag 1 april  –  Aanvang 18.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur)  –  De Wijkplaats, Joh. Camphuysstraat 101, Utrecht (Lombok)  –  Voor meer informatie mail naar lhbtdiner030@hotmail.com
.
.
.
Bron:  e-mail d.d. 9.3.2023 van Rianne Vermeulen, ouderling Opstandingskerk Utrecht Noord-West (GKv) en vrijwilliger Stichting Verscheurd.

Gegevens

Datum:
april 1
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/1156111731769586/

Locatie

De Wijkplaats
Joh. Camphuijsstraat 101
Utrecht, 3531 SE
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Stichting Wijdekerk
Bekijk de site van Organisator