Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tafeltijd Utrecht – LHBTI+ diner

februari 12 @ 18:30 - 21:00

TafelTijd is een initiatief van Wijdekerk om door het land heen ontmoetingen te organiseren voor christelijke LHBT+-mensen en betrokkenen. Waar kun je dat nou beter ervaren dan tijdens het delen van een maaltijd? Belangrijk bij de groepen is dat we niet samen aan tafel gaan om elkaar te overtuigen, maar om elkaar te inspireren, steunen, bemoedigen en aanvaarden. Er is ruimte, openheid en respect voor elke kerkelijke achtergrond.
Na een eerste geslaagde Utrechtse editie, wordt dit de tweede editie en zullen we weer samen genieten van het eten. We maken samen de maaltijd, dus neem iets mee om te delen. Er zal volop ruimte zijn elkaar te ontmoeten. Wellicht loopt dit vanzelf, of zullen we dit doen aan de hand van een aantal vragen die ons helpen met elkaar in gesprek te komen.
Zondag 12 februari  –  Aanvang 18.30 uur (inloop vanaf 18.00 uur)  –  Buurthuis de Beatrix, Prinses Beatrixlaan 2, Utrecht (Zuilen)  –  Aanmelden via onze Facebookgroep of per mail naar lhbtdiner030@hotmail.com als je geen FB hebt  –  Meer informatie

Gegevens

Datum:
februari 12
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.facebook.com/events/1215386145852886

Locatie

Buurthuis De Beatrix
Prinses Beatrixlaan 2
Utrecht (Zuilen),
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Stichting Wijdekerk
Bekijk de site van Organisator