Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Stil worden – meditatieavond

december 7 @ 19:45 - 20:30

Op zoek naar ontspanning, stilte en innerlijke verdieping? Dan is ‘Stil worden’ iets voor jou! Christelijke meditatie is een oefening in openheid, in aandacht en ontvankelijkheid. Het kan je dichter bij jezelf, bij de ander en bij God brengen. Binnen de christelijke traditie wordt al eeuwenlang gemediteerd, zoals in kloosters. We maken gebruik van een manier van verstilling in de vorm van een meditatieavond. Ervaring met mediteren is niet nodig.

Een keer per maand kun je de stilte zoeken om je open te stellen voor de ontmoeting met God, met anderen en je eigen ziel. Op de 1e woensdag van de maand is er de meditatieavond, de ene keer in Kerkboerderij De Hoef (Hogeweide 6, Utrecht-Leidsche Rijn), de andere keer in De Klepel (achter de Marekerk, Zandweg 126, Utrecht-De Meern). Inloop met koffie en thee vanaf 19.30 uur. Om 19.30 uur is er een inloop met koffie en thee. Van 19.45 tot 20.30 is de meditatie met muziek, een handreiking en stilte. Wie wil kan na afloop nog wat drinken en napraten. Van harte welkom!

Voor vragen of opmerkingen, neem contact op met Machteld Hoekzema via het contactformulier of per mail naar machteld.hoekzema@gmail.com

Meer informatie ook op kerkenindehoef.nl en marekerkdemeern.nl

Gegevens

Datum:
december 7
Tijd:
19:45 - 20:30
Evenement Categorie:
Site:
https://marekerkdemeern.nl/activiteiten/stil-worden/

Locatie

nog niet bekend

Organisatoren

Protestantse Gemeente Leidsche Rijn
Protestante wijkgemeente De Meern (Marekerk)