Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sterrenkindjesviering

december 28 @ 19:00 - 22:00

Heb jij een kindje verloren tijdens of vlak na de zwangerschap? Dan kan het feest van Kerst, dat geboortefeest, soms een rouw randje hebben. Dan is de sterrenkindjesviering voor jou bedoeld. Een kindje, ook als het niet meer leeft, blijft je leven lang je kindje. Of het nu zes maanden geleden is, of zes jaar of zestien jaar dat je het verloor. Deze avond biedt een herdenking / workshop met ruimte voor de verhalen en de kindjes van de deelnemers. Er is een labyrint, waarin de deelnemers verschillende thema’s tegenkomen die te maken hebben met verlies én die de liefde voor de kindjes viert. De avond eindigt met een ritueel van blessing. De verhalen van de deelnemers komen te staan in de lijn van de rouwende moeders van Bethlehem. Zo krijgen ook deze sterrenkindjes een plaats in het grote verhaal van Kerst.

De bijeenkomst is kleinschalig: er is ruimte voor maximaal tien ouders. De avond wordt begeleid door Sophie Albers (algemeen geestelijk verzorger) en Marian Geurtsen, (ritueelspecialist en ervaringsdeskundige). Op woensdag 28 december in Utrecht-Leidsche Rijn. Wees welkom.

Begeleiding:  Marian Geurtsen en Sophie Albers.

Doelgroep:  moeders en hun partners die een kindje verloren tijdens of vlak na de zwangerschap.

Woensdag 28 december 2022  –  19.00 – 22.00 uur  –  Boerderij De Hoef, Hogeweide 6, Utrecht (Leidsche RIjn)  –  Meer info en opgave:  dehoeftuin.nl > krachtdagen

Gegevens

Datum:
december 28
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Site:
https://mariangeurtsen.nl/?page_id=1709

Locatie

Kerkboerderij ‘De Hoef’
Hogeweide 6
Utrecht, 3541 BC
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

pioniersplek De Hoeftuin
E-mail:
info@dehoeftuin.nl
Bekijk de site van Organisator