Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Sedermaaltijd

april 6 @ 19:00 - 21:00

De veertigdagentijd nodigt uit om ons te bezinnen op wat wezenlijk is voor ons leven. Dit kun je doen door bepaalde gedachten los te laten of juist meer aandacht te geven. Dit kun je ervaren als een bevrijding van de sleur van alledag. Het creëert ruimte die mogelijkheden biedt tot delen en ontmoeting. Een maaltijd is een goede manier om elkaar te ontmoeten.

Zo is de Sedermaaltijd zo’n moment van het vieren van bevrijding, van verbinding met de Joodse bronnen en met elkaar.

We nodigen je uit voor de Sedermaaltijd  in de Tuindorpkerk op Witte Donderdag 6 april, We vieren samen de maaltijd en leren tegelijkertijd over de manier waarop de Joden de Uittocht uit Egypte gedenken. Dit verhaal van de Uittocht is ook een verhaal van bevrijding en veel is ook vandaag de dag nog goed invoelbaar; je kunt vergelijkingen vinden met je eigen leven.

We nodigen iedereen van harte uit voor deze speciale maaltijd op donderdag 6 april vanaf 18.30 uur; de maaltijd begint om 19 uur. Neem zeker ook vrienden en bekenden mee naar deze maaltijd.

Als je nu al weet dat je komt, is het fijn als je je alvast aanmeldt via het aanmeldformulier dat elke zondag in de kerk ligt. Maar iedereen is ook zonder opgave welkom.

De maaltijd is gratis; wel wordt aan het einde een vrijwillige donatie gevraagd.

Witte Donderdag 6 april  –  Aanvang 19.00 uur  –  Tuindorpkerk, H.F. Riellaan 5-A, Utrecht (Tuindorp)  –  Meer informatie op tuindorpkerk.nl

.

Bron:  Nieuwsbrief, Tuindorpkerkgemeente, vrijdag 17 maart 2023

Gegevens

Datum:
april 6
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Site:
https://tuindorpkerk.nl/evenement/sederviering/

Locatie

Tuindorpkerk
H.F. van Riellaan 5-A (hoek Prof. Suringarlaan)
Utrecht (Tuindorp),
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Tuindorpkerkgemeente
E-mail:
https://www.tuindorpkerk.nl/contact
Bekijk de site van Organisator