Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ON/OFF: Popdienst in de Hoef

29 november 2020 @ 10:00

Een mooi begin op weg naar Kerst.

Traditiegetrouw – na drie keer mag je van een traditie spreken – zouden we vandaag, op de 1e zondag in Advent, een Top2000 dienst houden. Ook voor dit jaar stond die in de planning. In mei zijn we ook daadwerkelijk begonnen met de voorbereiding maar in september hebben we besloten om dit jaar geen Top2000 dienst te houden. Toen al waren de vooruitzichten zo onzeker dat we het niet aandurfden. Maar we wilden toch wat extra’s dit jaar.

We hebben gekozen voor een popdienst op kleine schaal. Deze vind plaats op zondag 29 november – de 1e zondag in Advent – in de Kerkboerderij. In de liturgie zijn 10 popsongs opgenomen, elk gekozen op hun tekst. Dit jaar staat er niet een grote band achter de tafel, maar doen ze het in een kleinere samenstelling met z’n zessen. Anna, Koos, Folkert, Bert, Jan-Willem en Jochem zijn van de partij en zij zullen laten horen dat ook in klein verband een inspirerende liturgie kan worden samengesteld. Het thema is dit jaar ‘Light will guide you home’, het Licht brengt ons thuis. Een mooi begin van de periode naar Kerst.

Helaas zal ook deze dienst beperkt zijn wat betreft het aantal kerkgangers en ook het meezingen zal niet gaan. We hopen uiteraard dat alle stoelen die gevuld mogen worden, op 29 november ook allemaal bezet zijn. Verder zorgen we ervoor dat er thuis meegeluisterd kan worden.

Online meebeleven op zondag 29 november, aanvang om 10.00 uur.
Via www.youtube.com (beeld / geluid) en via kerkdienstgemist.nl (geluid).
Meer informatie:  www.kerkenindehoef.nl

P.S. Lees ook de blog ‘Dit huis vol mensen’ van ds. Marije Karreman op de website van De Hoef.

.
.
.

bron:  Hoefmail, nieuwsbrief van de Protestantse Gemeente Leidsche Rijn, vrijdag 20 november 2020.

foto door Scott Gruber op unsplash.com

.

Gegevens

Datum:
29 november 2020
Tijd:
10:00
Evenement Categorie:

Locatie

Kerkboerderij ‘De Hoef’
Hogeweide 6
Utrecht, 3541 BC
Site:
https://www.kerkenindehoef.nl/

Organisator

Protestantse Gemeente Leidsche Rijn
Site:
https://www.kerkenindehoef.nl/