Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op Verhaal Komen 1/3

februari 8 @ 19:30 - 21:30

In Op Verhaal Komen, werken we met de methode van contextueel bijbellezen.

Contextueel bijbellezen begint bij levens van mensen. We gaan met elkaar in gesprek: wat houdt ons bezig? Wat speelt er in de samenleving? Vervolgens leggen we een Bijbelverhaal naast ons eigen verhaal, waardoor de Bijbel als het ware een gesprekspartner wordt. Bij Op Verhaal Komen laten we het niet bij woorden alleen, steeds komt ook de vraag aan bod: tot welk handelen worden we geïnspireerd?

Eerdere deelnemers zeggen over Op Verhaal Komen:
“Bijzonder om te merken hoe je in korte tijd de diepte in kan met elkaar en iets van God kunt ervaren in je eigen verhaal. Dat gaat niet alléén, daar hebben we elkaar voor nodig. Het waren waardevolle ontmoetingen en ik sluit me aan bij de deelnemers die vroegen: er komt toch wel een vervolg?”

Bij deze de kans om (weer) mee te doen. Van harte welkom!

Deze serie is een samenwerking tussen Doopsgezinden en Lutheranen in Utrecht en Zeist. De bijeenkomsten vinden daarom plaats afwisselend in de Doopsgezinde en Lutherse Kerk in Utrecht, zodat we niet alleen de Bijbel (opnieuw) ontmoeten, maar ook geloofsgenoten om de hoek en in de regio.

Woensdagen 8, 15 en 22 februari  –  Aanvang 19.30 uur  –  Doopsgezinde Kerk, Oudegracht 270, Utrecht (Binnenstad) / ingang via Reguliersteeg, groene tuindeur t/o nr. 6  –  Meer informatie op doopsgezindutrecht.nl en / of mail naar ds. Hetty Brederoo, h.brederoo@luthersutrechtzeist.nl

Gegevens

Datum:
februari 8
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.doopsgezindutrecht.nl/dnieuws.php?nr=67052&stuurdoor=nee

Locatie

Doopsgezinde Kerk
Oude Gracht 270
Utrecht,
+ Google Maps

Organisatoren

Evangelisch-Lutherse Gemeente Utrecht-Zeist e.o.
Doopsgezinde Kerk