Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ONLINE – Verhalentafel – ‘Thuiskomen’

april 23 @ 20:00 - 21:30

Samen met Gottfrid van Eck van het Verhalenhuis Utrecht (in oprichting) organiseert Blossom030 op 9 en 23 april een online Verhalentafel via zoom, waarvoor jij van harte bent uitgenodigd!

De Verhalentafel.
Het draait bij een Verhalentafel om de persoonlijke uitwisseling van korte verhalen rondom levensthema’s. Vertellen betekent in dit geval: het vrij en spontaan delen van een ervaring. Maak zo nodig wat aantekeningen, maar laat je niet verleiden tot het helemaal uitschrijven en vormgeven van een verhaal – houdt het spontaan! En binnen 10 minuten.

Vertellen of luisteren.
Er is elke keer plaats voor acht vertellers, maar ook ben je welkom om alleen te luisteren naar de verhalen.

Thema’s.
Op 9 april was het thema ‘Vertrekken’. Op 23 april staat het thema ‘Thuiskomen’ centraal. Je mag een verhaal binnen dat thema invullen zoals je zelf wil.  Optie: je kunt een foto, voorwerp, kunstwerk of gedicht gebruiken als opmaat voor je vertelling, maar dat hoeft niet.

Deelname.
De bovenstaande thema’s hebben een link met elkaar, maar beide avonden staan op zichzelf. Je bent welkom om beide Verhalentafels bij te wonen, maar als je je niet direct wilt vastleggen op twee data, of je kunt maar één van de twee bijwonen, dan kan dat gewoon.
Je geeft je op doorformulier in te vullen. Ruim vóór de betreffende datum krijg je dan de zoom-link per e-mail toegestuurd.

In het kort.
Begeleiding:   Gottfrid van Eck, initiatiefnemer van Verhalenhuis Utrecht i.o.
Datum:           23 april, thema ‘Thuiskomen’.
Tijd:                20.00 tot uiterlijk 21.30 uur.
Medium:        zoom.
Opgave:         klik hier om je op te geven

Gegevens

Datum:
april 23
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online via Zoom

Organisator

Blossom030
Site:
https://www.blossom030.nl/