Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Night of Light (jubileum)

oktober 16 @ 20:15 - 22:15

De Night of Light in de Domkerk viert 7-jarig jubileum op zaterdag 16 oktober. Sinds 2014 wordt de Night of Light elke 3e zaterdagavond van de maand georganiseerd. De Domkerk wordt verlicht met kaarsen, en iedereen op straat is welkom om zelf ook een kaarsje aan te komen steken.

Dit laagdrempelige initiatief, waarin mensen de kans krijgen om in de sfeervolle Dom een moment van rust, bezinning, vrede of gebed te ervaren, trekt elke maand vele honderden mensen over de drempel van de kerk. ‘De Domkerk is van alle Utrechters, ook voor degenen die er normaalgesproken niet binnen zouden stappen. Ik vind het daarom extra waardevol dat wij onze mooie kerk en waar het gebouw voor staat op deze bijzondere manier met mensen kunnen delen,’ vertelt Dompredikant Willem Roskam.

Zelf ook benieuwd naar een met kaarsen verlichte Domkerk? Op zaterdagavond 16 oktober kun je de Night of Light bezoeken. De deuren gaan om 20.15 open. Om 22.00 wordt het einde van de avond gevierd met een afsluitend avondgebed. Van harte welkom!

Zaterdag 16 oktober, deuren open tussen 20.15 en 22.15 uur  I  Domkerk (Binnenstad)  I  Meer informatie:  domkerk.nl

.

.

Bron:  Nieuwsbrief, Citypastoraat Domkerk, vrijdag 8 oktober 2021

.

Gegevens

Datum:
oktober 16
Tijd:
20:15 - 22:15
Evenement Categorie:

Locatie

Domkerk
ingang: Domplein - adres: Achter de Dom 1
Utrecht, 3512 JN
Site:
www.domkerk.nl

Organisator

Citypastoraat Domkerk