Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Happietaria – pop-up restaurant voor het goede doel

februari 20 - maart 23

Happietaria opent haar deuren in Utrecht van 20 februari t/m 23 maart! Happietaria is hét pop-up restaurant voor het goede doel, volledig gerund door vrijwilligers. Dit jaar zal de opbrengst naar het werk van Tearfund gaan, zoals het project voor veilig drinkwater in Oeganda.
.
Veel vrouwen en meisjes moeten daar de heuvels afdalen naar de waterputten. Het afdalen en klimmen met zware jerrycans leidt tot rugklachten, miskramen en gemiste tijd op school. Bovendien is het water in de lagergelegen bronnen vaak erg vervuild. Tearfund wil deze nood samen met de lokale partner aanpakken. Dit doen ze door waterreservoirs aan te leggen, voorlichting te geven over water en hygiëne en door onderhoud van de hellingen.
.
Door een hapje bij Happietaria te komen eten kunt u bijdragen aan dit werk van Tearfund! We verwelkomen u graag in het restaurant op Saffierlaan 10 in de Utrechtse wijk Tolsteeg. Wilt u een plekje  reserveren? Leuk! Dat kan op de website happietaria.nl/utrecht of door een berichtje te sturen naar jvanbaaren@happietaria.nl. Ook als u Happietaria op een andere manier wilt helpen, bijvoorbeeld door een sponsoring of gift, of als u andere vragen heeft kunt u gerust een mailtje sturen naar bovenstaand e-mailadres. Hopelijk tot ziens in het restaurant!
.
Dinsdag 20 februari t/m zaterdag 23 maart  –  Saffierlaan 10, Utrecht (Tolsteeg)  –  Meer informatie en reserveren via happietaria.nl

Gegevens

Begin:
februari 20
Einde:
maart 23
Evenement Categorie:
Site:
https://www.happietaria.nl/utrecht

Locatie

Kaffeetaria Saffierlaan
Saffierlaan 10
Utrecht (Tolsteeg),
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Happietaria Utrecht
Bekijk de site van Organisator