Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fransiscusviering in Stadsklooster Antoniuskerk

oktober 2 @ 09:30 - 12:00

Het menselijk verlangen naar heelheid daalt op ons neer vanuit het Koninkrijk van God. Dit was ook de ervaring van Franciscus. Ook zijn roeping overkwam hem. Hij werd geroepen van buitenaf en voelde van binnenuit dat hij zijn verlangen naar die heelheid, liefde en vrede gestalte moest geven in de duistere wereld van zijn tijd. Deze viering wordt georganiseerd door de Utrechtse regio van de Franciscaanse Beweging samen met de Antonius gemeenschap. Voorganger is Thea Peereboom. Locatie: Stadsklooster Antoniuskerk Utrecht, Kanaalstraat 198.

Aansluitend aan de viering is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie of thee.

Bereikbaarheid vanaf het Centraal Station Utrecht: loop via de traverse naar de uitgang Jaarbeurszijde. Ga op het Jaarbeursplein rechts af de Damstraat in met zicht op de Ulu Moskee. Ga voor de Moskee links af en loop in de Kanaalstraat richting de kerk.

Met het openbaar vervoer: neem vanaf het CS buslijn 28 of 120, uitstaphalte Hasebroekstraat, loop via de J.P. Coenstraat naar de Kanaalstraat en linksaf naar de Kerk.

Iedereen wordt uitgenodigd om houdbaar voedsel mee te nemen voor degenen die noodgedwongen een beroep moeten doen op de plaatselijke voedselbank. Dit wordt voorafgaand aan de viering ingezameld.

De kerk is vanaf 9.30 uur open.

Gegevens

Datum:
oktober 2
Tijd:
09:30 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Stadsklooster Utrecht (Antoniuskerk)

Organisator

Stadsklooster Antoniuskerk