Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fluisterstille wandeling

18 december 2022 @ 14:30 - 16:30

De Fluisterstille Stem organiseert op zondagmiddag 18 december 2022 weer een stille wandeling. Het idee is om in stilte dichter bij jezelf en bij de natuur te komen, zo je wilt bij God, verbonden met elkaar. Ditmaal gaan we lopen door Gagelbos en Gagelpolder, net boven Utrecht. Loop je mee?

De komende stiltewandeling is ca 4,4 km, waarbij ieder op haar/zijn eigen tempo in stilte loopt. En ervaart wat er te zien, te horen en anderszins te beleven valt.

De Fluisterstille Wandeling is een initiatief van Wilma van der Hout en Lucie Th. Vermij, deelnemers aan De Fluisterstille Stem Online. De Fluisterstille Stem is een initiatief van predikant en psychosyntheticus Toos Wolters en het Johannescentrum in Utrecht. Het is een uitnodiging voor mensen die verlangen naar meer aandacht voor hun binnenwereld, voor de ziel en voor wat daar leeft aan gevoelens, herinneringen, gedachten, beelden en ideeën. De Fluisterstille Stem organiseert meditatieve bijeenkomsten en leerkringen, in levende lijve en online. Het begon als een Utrechtse community, maar inmiddels is die basis breder door het land. Iedereen is van harte welkom.

De Fluisterstille Wandeling  –  Zondag 18 december 2022  –  14.30-16.30 uur (verzamelen: ~14.15 uur)  –  Plaats:  Een natuurgebied vlakbij de stad Utrecht  –  Meer informatie en opgave:  dfs@defluisterstillestem.nl  –  Deelnemers horen enkele dagen van tevoren waar we verzamelen en starten  –  Max aantal deelnemers:  12.

Gegevens

Datum:
18 december 2022
Tijd:
14:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

wordt bekend gemaakt aan deelnemers

Organisator

pioniersplek De Fluisterstille Stem
Bekijk de site van Organisator