Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fluisterstille Wandeling

oktober 1 @ 14:30 - 16:30

De Fluisterstille Stem organiseert weer een Stille Wandeling, op zondagmiddag 1 oktober. Het idee van deze wandelingen is om zo dichter bij jezelf te komen, verbonden met de natuur, je ziel, en elkaar. Loop je mee?

De stiltewandelingen zijn zo’n 4 à 5 km, waarbij ieder op haar/zijn eigen tempo loopt. En in stilte individueel en samen ervaart wat er te zien, te horen en anderszins te beleven valt. We geven een gedicht mee om de gedachten over te laten gaan.

De Fluisterstille Wandeling wordt georganiseerd door Lucie Th. Vermij en Wilma van der Hout. De Fluisterstille Stem is een initiatief van predikant en psychosyntheticus Toos Wolters, die meditatieve bijeenkomsten organiseert voor mensen die verlangen naar meer aandacht voor hun binnenwereld.

Iedereen is van harte welkom. Max aantal deelnemers: 12.

Zondag 1 oktober  –  Aanvang 14.30 uur (verzamelen vanaf 14.15 uur)  –  Plaats: Een natuurgebied vlakbij de stad Utrecht. Deelnemers horen enkele dagen van tevoren waar we verzamelen en starten  –  Voor meer informatie en opgave, mail naar dfs@defluisterstillestem.nl

.

Bron:  Nieuwsbrief, Johannescentrumgemeente, vrijdag 15 september 2023

Gegevens

Datum:
oktober 1
Tijd:
14:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

wordt bekend gemaakt aan deelnemers

Organisator

De Fluisterstille Stem
Bekijk de site van Organisator