Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fluisterstille Wandeling

april 2 @ 14:30 - 16:30

De Fluisterstille Stem organiseert weer een stille wandeling. Het idee is om zo dichter bij jezelf te komen, zo je wilt bij God, verbonden met de natuur, je ziel, en elkaar. Deze keer lopen we door De Leyen, een klein bos net boven Utrecht, ten westen van Bilthoven. Loop je mee?
De stiltewandeling van zondag 2 april is ca 3,5 km, waarbij ieder op haar/zijn eigen tempo loopt. En in stilte en samen ervaart wat er te zien, te horen en anderszins te beleven valt. We geven een gedicht mee om de gedachten over te laten gaan.
De Fluisterstille Wandeling wordt georganiseerd door Lucie Th. Vermij en Wilma van der Hout. De Fluisterstille Stem is een initiatief van predikant en psychosyntheticus Toos Wolters, die meditatieve bijeenkomsten en leerkringen organiseert voor mensen die verlangen naar meer aandacht voor hun binnenwereld, voor de ziel en voor wat daar leeft aan gevoelens, herinneringen, gedachten, beelden en ideeën. Iedereen is van harte welkom.

Deelnemers horen enkele dagen van tevoren waar we verzamelen en starten.
Max aantal deelnemers: 12.

Zondag 2 april  –  Aanvang 14.30 uur (verzamelen om 14.15 uur)  –  Een natuurgegbied vlakbij de stad Utrecht  –  Voor meer informatie en opgave mail naar dfs@defluisterstillestem.nl

.

Bron:  Nieuwsbrief, Johannescentrumgemeente, zondag 19 maart 2023

Gegevens

Datum:
april 2
Tijd:
14:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

wordt bekend gemaakt aan deelnemers

Organisator

De Fluisterstille Stem
Bekijk de site van Organisator