Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gedachtenis – extra openstelling Oranjekapel

november 1 @ 12:00 - 13:00

Vandaag (zondag 1 november) zullen in de ochtenddienst in de Oranjekapel de namen worden genoemd van hen die het afgelopen jaar zijn overleden. Omdat er maar een beperkt aantal mensen fysiek bij deze dienst aanwezig kan zijn leek het de voorbereidingscommissie een goed idee om de Oranjekapel deze zondag extra open te stellen.

Van 12.00-13.00 uur is de Oranjekapel geopend voor iedereen die langs wil komen. In de hal van de Oranjekapel kunt u dan zelf een kaarsje aansteken voor hen die u deze zondag wilt gedenken. U komt binnen via de hoofdingang en kunt weer naar buiten via de zijdeur in de hal, geheel coronaproof. We zullen er op letten dat slechts een persoon of huisgezin tegelijk in de hal is.

Voor dit extra uur hoeft u zich niet aan te melden, voor de kerkdienst in de ochtend wel. Verder is het mogelijk tussen 12.00-13.00 uur in de Oranjekapel kort met de wijkpredikant ds. Jochem Stuiver te spreken of om een voorbede of een zegen te vragen. De kerkzaal is open om daar een moment stil te zijn. Daarbij geldt een maximum aantal bezoekers van 20 personen.

Voor de veiligheid van anderen en uzelf is het dragen van een mondkapje in het gebouw verplicht.

.

.

bron:  Nieuwsbrief, Kerk op Zuilen, donderdag 22 november 2020

.

Gegevens

Datum:
november 1
Tijd:
12:00 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Oranjekapel
Amsterdamsestraatweg 441a
Utrecht, 3553 EA

Organisator

Kerk op Zuilen
Site:
kerkopzuilen.nl