Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Napolitaanse kerststal van Museum Catharijneconvent

18 december 2022 - 8 januari 2023

Kom kijken naar de mooiste kerststal van Nederland die staat te stralen in Utrecht! Loop gratis binnen en genieten maar.

Laat je betoveren!  –  Jij komt toch ook kijken naar de mooiste kerststal van Nederland? Laat je betoveren door deze prachtige stal met honderden schitterend gerestaureerde figuren. Het zijn echte museumstukken; afkomstig uit de achttiende eeuw uit de Italiaanse stad Napels.

Niet alleen de figuren zijn supermooi. Ook het decor waarin ze te zien zijn, wordt spectaculair. De mooiste kerststal van Nederland krijgt namelijk echte Utrechtse eye-catchers. Wat te denken van de Domtoren, de grachten, de Winkel van Sinkel en de Sonnenborgh. Een feest van herkenning dus!

Zo’n mooie stal was nog niet eerder in Nederland te zien. Van 18 december tot en met 8 januari 2023 is het zover! Een gratis belevenis voor jong en oud waar je zonder reservering kan binnenlopen.

18 december t/m 8 januari 2023  –  Museum Catharijneconvent, Lange Nieuwstraat 38, Utrecht (Binnenstad)  –  Meer informatie op catharijneconvent.nl

Gegevens

Begin:
18 december 2022
Einde:
januari 8
Evenement Categorie:
Site:
https://www.catharijneconvent.nl/tentoonstellingen/zininkerst/

Locatie

Museum Catharijne Convent
Lange Nieuwstraat 38
Utrecht, 3512 PH
+ Google Maps

Organisator

Museum Catharijne Convent
Bekijk de site van Organisator