Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Componistenwerkplaats – In de Hoofdrol

november 26 @ 20:30 - 21:20

Tijdens deze reeks zetten we samen met De Componistenwerkplaats nieuwe muziek in de hoofdrol. Deze editie staat de combinatie van harp en zangstem centraal. Een combinatie van bezettingen die je misschien niet vaak hoort, maar geweldig kan klinken!

Over de artiesten  –  Nieuwe muziek voor minder bekende bezettingen, dat is de gedachte achter de serie ‘In de hoofdrol’. Componisten Reza Nakisa en Henk Stoeten laten graag zien en horen dat het harp-zang duo een verfrissend alternatief kan zijn voor de welbekende combinatie piano en zang. M.m.v. Bibi Afshar-Shirazi (harp), Beate Loonstra (harp), Elisa Maayeshi (sopraan) en Ellen van den Berg (sopraan).

De componistenwerkplaats is een informele learning community voor componisten, van beginnend tot (ver)gevorderd. Het doel is om onderling kennis uit te wisselen en het ambacht van componist toegankelijker te maken.

Voor In de hoofdrol reserveer je hier gratis een kaartje. Na afloop van het concert kan je een donatie doen: wat jij het waard vond!

Zaterdag 26 november  –  Aanvang:  20.30 uur  –  Stadsklooster Antoniuskerk, Kanaalstraat 198, Utrecht (Lombok).

 

Gegevens

Datum:
november 26
Tijd:
20:30 - 21:20
Evenement Categorie:
Site:
https://stadskloosterutrecht.nl/event/in-de-hoofdrol

Locatie

Stadsklooster Utrecht (Antoniuskerk)
Kanaalstraat 198
Utrecht-Lombok,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Stadsklooster Antoniuskerk
E-mail:
info@stadskloosterutrecht.nl
Bekijk de site van Organisator