Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bjeno Vlot vertelt en zingt over christelijke klimaatactie

maart 5 @ 12:00

Bijeenkomst over christelijke klimaatactie met Bjeno Vlot van Christian Climate Action, aansluitend soep en gezamenlijke lunch (zelf meenemen). Er is een kinderprogramma.

Waarom is actievoeren voor een beter klimaatbeleid zo belangrijk? En hoe verbind je dat met je geloof? Bjeno Vlot, klimaatactivist bij Christian Climate Action, deelt zijn verhaal met ons; dit combineert hij met muziek. Na Bjeno’s verhaal is er alle ruimte voor vragen en na afloop is er soep. Neem zelf wat te eten mee om samen te kunnen lunchen.

Tijdens de lunch gaan we met elkaar in gesprek over hoe we onszelf willen uitdagen om duurzamer te leven. Wie gaat de uitdaging aan en doet mee met de “duurzame challenge” in deze Veertigdagentijd?

Neem gerust je kinderen mee. Er is een kinderprogramma: samen een stripverhaal maken over een klimaatheld.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de groene werkgroep van de Pauluskerk. Het wordt van harte aanbevolen o.a. door de commissie Groene Kerk van de Tuindorpkerk.

Zondag 5 maart  –  Aanvang 12.00 uur  –  Pauluskerk, Willem de Zwijgerplantsoen 19, Utrecht (Tuindorp)  –  Meer informatie op tuindorpkerk.nl

Gegevens

Datum:
maart 5
Tijd:
12:00
Evenement Categorie:
Site:
https://tuindorpkerk.nl/christelijke-klimaatactie-in-pauluskerk/

Locatie

Pauluskerk
Willem de Zwijgerplantsoen 19
Utrecht, 3571 VJ
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie