Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Appeltaartconcert (Theater Stefanus)

juni 13 @ 10:30 - 12:00

Een Italiaanse Appelzomer.

Er zijn weinig superlatieven die dit programma volwaardig kunnen aanprijzen. Martin Kaaij verdeelde de noten van dit programma tussen Eline van Esch (fluit), Miriam Kirby (cello), Michiel Holtrop (altviool) en Martin Kaaij (gitaar). U hoort twee Jaargetijden van Verdi, de bagatellen van Dvorak en ‘a la zingara’ van Schubert. En na de muziek? Is er Appeltaart!

De toegang bedraagt 4 euro (incl. appeltaart). Op vertoon van de U-pas bedraagt de toegang 2 euro. Online reserveren wordt aangeraden (o.a. omdat we dan zeker weten dat we genoeg Appeltaart meenemen). Resterende kaartjes zijn voor aanvang van het concert aan de deur verkrijgbaar, maar op = op. Een vrijwillige bijdrage bij de uitgang wordt op prijs gesteld.

Over de Appeltaartconcerten.

We komen met appeltaart en klassieke muziek naar mensen toe. Want voor ons publiek is het vaak niet vanzelfsprekend om naar een concertzaal te gaan. Er zijn concerten waarbij iedereen welkom is (bv. in buurthuizen, wijktheaters en zalen van ouderenzorginstellingen) en er zijn concerten die besloten zijn (bv. in woonkamers op psycho-geriatrische afdelingen, hospices en TBS-klinieken).  Uiteraard wordt er in de pauze of na afloop appeltaart geserveerd. De appeltaart staat symbool voor de warme sfeer van de concerten. De naam ‘Appeltaartconcert’ is een geregistreerd merk.

Dinsdag 13 juni  –  Aanvang 10.30 uur  –  ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht (Overvecht)  –  Meer informatie op appeltaartconcerten.nl

Gegevens

Datum:
juni 13
Tijd:
10:30 - 12:00
Evenement Categorie:
Site:
https://appeltaartconcerten.nl/speellijst/

Locatie

ZIMIHC Theater Stefanus
Braziliëdreef 2
Utrecht (Overvecht),
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Stichting Appeltaartconcerten
Bekijk de site van Organisator